Wie zijn wij?

ff beleggen is een handelsnaam van Finac B.V. en geeft onder het Nationaal Regime MiFID beleggingsadviezen aan particuliere klanten of zakelijke beleggers. Dit vanuit de gedachte dat het beste vermogensadvies voor zoveel mogelijk mensen eenvoudig toegankelijk moet zijn. Dit alles tegen een fractie van de kosten van traditionele beleggingsadviseurs en vermogensbeheerders.

Hoe groot je vermogen ook is en hoe hard het ook zal groeien, bij ff beleggen betaal je altijd een vaste lage fee. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

De formule voor maximaal rendement op je vermogen!

Beleggen nieuwe stijl, ff beleggen.

Als je wilt zien waar dit alles in de praktijk op neerkomt, beantwoord dan de vragenlijst en krijg alvast een indicatie van hoe je portefeuille er straks uit komt te zien, in minder dan 2 minuten! Belangrijk is dat je beseft dat dit geen concreet persoonlijk beleggingsadvies is. Daarvoor hebben we meer informatie van je nodig.

De mensen achter ff beleggen

Oprichters van ff beleggen zijn Christiaan Tieleman, Patrick Wychgel en Maurice Eeken. Christiaan en Patrick (van Finac) zijn ervaren in financieel advies en planning. Maurice is een specialist op het gebied van beleggingsadvies en vermogensbeheer. Zijn ervaring heeft hij opgedaan bij o.a. ING, Rabobank, T&E effecten (mede oprichter) en bij Staalbankiers.

Christiaan, Patrick en Maurice zullen zich blijven inzetten om een zo goed mogelijk product te leveren tegen een zo laag mogelijke prijs. Je feedback en ideeën ter verbetering van ons product zijn van harte welkom en stellen ons in staat om je het beste product te blijven bieden!

Aarzel niet om het ons te laten weten wanneer je een goed idee hebt.

Beleggen tegen een fixed fee, daarom ff beleggen.